Три легкі рецепти від Ектора з "МастерШеф" для вашого обіду чи вечері.

Паста з курятиною в томатно-вершковому соусі

Паста з куркою в соусі на основі томатів та вершків (фото для прикладу: Freepik)

Для того, щоб приготувати смачну пасту з курячим філе, потрібні такі продукти:

Як приготувати пасту з курячим м'ясом у томатному соусі

Відваріть макарони відповідно рекомендацій на упакуванні. Філе наріжте на кубики та всипте його в розігріту пательню разом з оливковою олією, італійськими травами, чилі та паприкою.

Обсмажте м'ясо до повної готовності, регулярно перемішуючи його. Очистіть і наріжте на дрібні шматочки часник та цибулю, потім додайте їх до м'яса. Помийте помідори чері та розріжте їх навпіл, після чого також додайте до м'ясної суміші.

Влийте в пательню воду, додайте томатну пасту та теплі вершки. Посоліть, поперчіть та перемішайте всі продукти.

Натріть пармезан (можна використати інший вид сиру) і додайте його з макаронами до м'яса в соусі. Ретельно перемішайте пасту, а для завершення страви посипте її подрібненим базиліком за бажанням.

Піца з картоплею (колаж: РБК-Україна)

Для приготування піци на основі картоплі знадобляться такі інгредієнти:

Ось як приготувати піцу з картоплі:

Очистіть картоплю, ретельно промийте її і відваріть у шкірці до повної готовності. Якщо бажаєте, після цього можна зняти шкірку.

Встеліть деко папером для випікання, розкладіть картоплю, накрийте ще одним листом і притисніть, формуючи коржики з картоплі.

Зробіть соус з олії, розмарину, солі та перцю та змастіть ним картоплю. Розігрійте духовку до 180 і запікайте картопляні палянички від 10 до 20 хвилин - час запікання залежить від того, яку скоринку ви хочете зробити.

В цей час натріть сир та наріжте ковбаски. Картопляні коржі змастіть кетчупом, викладіть сир та ковбаски. Запікайте картопляну піцу протягом 5-10 хвилин - і можна пригощатися.

Охолоджений суп з редискою (фото для ілюстрації: Freepik)

Щоб приготувати холодний суп, вам знадобляться наступні інгредієнти:

Як готувати холодник з редисом

Приготуйте картоплю, зваривши її цілком до м'якості, потім очистіть від шкірки і наріжте на кубики. Яйця необхідно зварити до твердого стану, а після цього розділити жовтки від білків.

Наріжте білок на маленькі кубики, а жовток змішайте з сіллю, лимонним соком, перцем і хріном. Огірок і редис ретельно промийте і наріжте тонкою соломкою. Копчене або відварене філе також наріжте соломкою або на маленькі кубики.

Зелень промийте, приберіть зайву вологу, а потім подрібніть ножем. В глибокій каструлі змішайте всі інгредієнти, заливши їх водою та айраном. Після цього холодник можна подавати до столу, за бажанням додавши трохи сметани.

Related posts