Рецепт пирога зі сливами: як приготувати смачний сливовий десерт | Кулінарні новини | FoodOboz
Якщо у вас з'явилось бажання приготувати щось по-справжньому осіннє, рекомендуємо звернути увагу на рецепт пирогу зі сливами. Він надзвичайно простий у приготуванні та вийде навіть в початківця.
Шеф-кухар Ліза Глінська поділилася своїми секретами в Instagram. Вона розкрила, які інгредієнти варто додати до тіста, щоб воно стало неймовірно ніжним і розсипчастим.
1. М'яке вершкове масло збиваємо до стану помадки.
2. Включаємо яйця та цукор. Ретельно змішуємо до отримання однорідної маси.
3. Додаємо борошно із розпушувачем та знову перемішуємо.
4. Ми очищаємо сливи, видаляємо кісточки і розрізаємо їх на половинки.
5. Форму діаметром 22 см змащуємо вершковим маслом та застеляємо пергаментом дно.
6. Виливаємо половину тіста у форму і розкладаємо сливи.
7. Виливаємо другу порцію тіста і знову розміщуємо сливи.
8. Посипаємо цукром і ставимо в духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
На OBOZ.UA є багато рецептів пирогів: