Печінкові млинці з сирно-грибною начинкою: ідеальний рецепт для швидкої та смачної вечері.
Які інгредієнти знадобляться для приготування печінкових млинців з грибною начинкою?
Щоб приготувати млинці з печінки, сиру та грибів, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Для приготування млинців можна обрати будь-який вид печінки. Спершу важливо видалити всі жилки, щоб вони не вплинули на смакові якості страви. Потім наріжте печінку на дрібні шматочки.
Для приготування печінкових млинців, спершу слід подрібнити шматочки печінки за допомогою блендера до отримання однорідної маси, або ж використати м'ясорубку. Далі, в отриману печінкову суміш додайте молоко і просійте борошно, щоб замісити тісто.
Краще вводити борошно поступово, старанно перемішуючи на кожному етапі. Не забудьте додати яйце і ще раз добре змішати всі складові до отримання однорідної маси.
Додайте олію до рідкого тіста і ще раз ретельно перемішайте. Готове печінкове тісто повинно мати таку ж текстуру, як і тісто для звичайних млинців, але при цьому мати рожевий відтінок.
Тісто для приготування печінкових млинців повинно мати рідку консистенцію (скриншот / Пан Фартух - легкі рецепти).
Приготування млинців відбувається традиційним способом: на розігрітій сковороді слід вилити порцію тіста з ополоника і злегка похитнути посуд, щоб тісто рівномірно розподілилося по поверхні, утворюючи млинець. Оскільки тісто вже містить олію, немає необхідності додатково змащувати сковороду.
Підсмажте млинець з кожного боку, а потім перекладіть на тарілку. Поки готові млинці охолоджуються, приготуйте начинку.
Печінкові оладки в готовому вигляді (скріншот / Пан Фартух - легкі рецепти)
Щоб приготувати страву, спочатку слід очистити цибулю і нарізати її на дрібні кубики. Після цього обсмажте її на невеликій кількості олії або масла.
Моркву почистьте та натріть на маленькій терці, а потім вкиньте до пательні, щойно цибуля стане м'якою.
Гриби ретельно промийте, очистіть від забруднень і відріжте кінчики ніжок. Після цього наріжте печериці тонкими пластинами. Додайте їх до обсмаженої цибулі з морквою і готуйте все разом протягом 5-8 хвилин, поки гриби не стануть м’якими.
Тим часом натріть плавлений сирок в глибоку миску, додайте крем-сир і розчавіть зубчик часнику. Перемішайте сирну масу, а потім додайте обсмажені гриби з цибулею та морквою.
Об'єднайте інгредієнти начинки, після чого рівномірно розподіліть її по поверхні млинця. Складіть млинці в рулетики, і вони готові до подачі на стіл. Для покращення смаку можна додати свіжу зелень за вашим бажанням.