Оригінальний рецепт печива з вареними жовтками від знаменитої шеф-кухарки

Сьогодні в магазинах представлений такий широкий асортимент печива, що важко визначитися з вибором. Проте, домашнє печиво має свої незаперечні переваги. По-перше, використовуються виключно натуральні інгредієнти. По-друге, його смак значно перевершує магазинні аналоги. Крім того, сам процес приготування можна назвати справжнім ритуалом. Багато хто з нас пам’ятає, як у дитинстві допомагали мамі або бабусі вирізати печиво за допомогою формочок, як з нетерпінням очікували моменту, коли можна буде скуштувати свіжоспечені ласощі, і як приємний аромат наповнював увесь будинок.

Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, відома своїм захопленням готуванням та популяризацією різноманітних смаколиків, поділилася рецептом оригінального печива з вареними жовтками та шоколадом.

-- Це чудове печиво з додаванням варених жовтків та шматочків шоколаду готується просто та швидко, -- каже Елла Іванова. -- До чаю чи кави -- справжня знахідка.

П'ять зварених жовтків

70 грамів цукрової пудри

150 грамів вершкового масла

150 г борошна

100 грамів кукурудзяного крахмалю

3 г ванільного цукру

Сіль - це кристалічна речовина, яку використовують для приготування їжі та збереження продуктів. Вона має хімічну формулу NaCl і складається з натрію та хлору. Сіль є незамінним компонентом раціону людини і відіграє важливу роль у підтримці водно-сольового балансу в організмі.

3 г розпушувача

П'ятдесят грамів шоколаду

Замішуємо тісто із зазначених інгредієнтів. Борошно попередньо треба просіяти. Випікаємо за температури 170 градусів упродовж 15-20 хвилин.

І смачного!

Колись Елла Іванова ділилася з "ФАКТАМИ" рецептом надзвичайно смачного домашнього печива, яке не потребує використання вершкового масла.

Радимо спробувати: Овсяне печиво з журавлиною - ваші діти будуть у захваті!

Related posts