Державний оператор тилу розпочинає процес інтеграції кошерних, халяльних та веганських продуктів у раціони сухих пайків для Збройних Сил України.
Державний оператор тилового забезпечення звернувся до Міністерства оборони та командування Сил логістики з проханням включити до складу сухих пайків для військових продукцію, що відповідає стандартам кошерної, халяльної та веганської дієти.
Джерело: генеральний директор ДОТ Арсен Жумаділов в бесіді з "Українською правдою".
Пряма мова: "Ми провели опитування серед військовослужбовців через додаток 'Армія+'. Запитували їх про якість харчування, зокрема, щодо особливих потреб, пов'язаних з релігійними чи етичними переконаннями. Виявилося, що близько 12% наших військових мають специфічні вимоги до їжі. Це означає, що приблизно 4% від загальної кількості потребують халяльних сухпайків, 4% - кошерних, а ще 4% - веганських".